Vi ser till att driften av Skandinaviens största vattenpark fungerar!
I Skara Sommarlands alla poolsystem finns 4 miljoner liter vatten. Varje år hjälper vi dem med det löpande underhållet på pumpar, fläktar och motorer till bassängerna. Ett spännande arbete som du kan läsa mer om här!
Aktuellt
Om fusionen meddelande

Fusion klar mellan Sverull ElektroDynamo och ME Maskin & Industriservice

Sverull ElektroDynamo och ME Maskin- och Industriservice, båda bolag inom Axel Johnson Internationals affärsområde AxIndustries, har fusionerats.

Detta för att bättre kunna möta våra kunders behov av komplett industriservice. Vi verkar nu under det gemensamma företagsnamnet Sverull ElektroDynamo AB, är ca 125 anställda och finns sammanlagt på 12 orter i Sverige.

Vi tryggar en effektiv och driftsäker produktion
Tillsammans erbjuder vi tjänster och produkter som tryggar en effektiv och driftsäker produktion för dig som kund inom tillverknings- och processindustrin. Vi blir en ledande helhetsleverantör av industriservice och komponenter inom mekanik, elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Tillsammans erbjuder vi hela kedjan från analys, projektering och produktleverans till mekaniskt underhåll.

Företagsuppgifter
Vi behåller Sverull ElektroDynamos tidigare företagsuppgifter vilka är följande:


Företagsnamn: Sverull ElektroDynamo AB
Företagsadress: Box 3135, 550 03 Jönköping
Organisations nr: 556289-0110
Bankförbindelse: Handelsbanken, Norrmalmstorg 12, Box 7445, 10391 Stockholm
Bankgiro: 380-9126
VAT-nr: SE556289011001
Bic/Swift: HANDSESS
IBAN: SE82 6000 0000 0007 6797 1248
För order: Kontakta ditt lokala kontor eller skicka ett mail till vår gemensamma ordermail: order@sverulled.se


För dig som leverantör
Alla våra order läggs från Sverull ElektroDynamo från och med 1 januari 2017. Fakturor som innehåller felaktiga uppgifter kommer att returneras. Faktureringsadress: Sverull ElektroDynamo AB, Box 3135, 550 03 Jönköping. Observera, fakturor skickas helst som PDF till: fakturor@sverulled.se

Mailadress, hemsida och logotyp
Ni har kvar samma kontaktpersoner hos oss som tidigare. För dig som kund hos fd ME Maskin & Industriservice, nu Sverull ElektroDynamo, har vi nya mailadresser från och med 1 januari 2017 där ni för personlig kontakt använder fornamn.efternamn@sverulled.se. De gamla mailadresserna kommer att leva kvar under en övergångsperiod så att ni har möjlighet att ställa om till de nya uppgifterna. Vi har nu även stängt hemsideadressen www.memaskin.se som nu pekats om till www.sverullelektrodynamo.se med vår gällande grafiska profil och logotyp.

För mer information, kontakta ditt lokala kontor här eller:

Göran Hegestig, VD, Sverull ElektroDynamo
Tel: +46 (0)77 0221410
Mail: goran.hegestig@sverulled.se
 

  Varmt välkommen till oss som ett
  gemensamt bolag!