Nytt samarbete - Heltäckande fläktservice på Jönköping Energi
Vi inleder ett samarbete på heltäckande fläktservice för att Jönköping Energi ska ha möjlighet att undvika oväntade produktionsstopp och få en god överblick över sitt underhållsbehov. Läs hela nyheten här.
Aktuellt

Kommunikatör sökes till vårt huvudkontor i Jönköping

Engagerad och idérik kommunikatör efterfrågas – 1-årigt vikariat med möjlighet till förlängning

Vi söker en kommunikatör till vårt huvudkontor i Jönköping som vill arbeta för ett företag i framkant med hängivna medarbetare och en spännande produktflora. Tjänsten är ett 1-årigt föräldravikariat med eventuell förlängning med start i början/mitten av november 2017. Ett varierande och händelserikt arbete erbjuds där du får vara med och utveckla vår marknadsföring och synliggöra oss som företag i olika kanaler.

Vilka är vi?

Sverull ElektroDynamo är en ledande aktör inom industriservice och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner och tätningar. Vi finns på 11 orter i Sverige med huvudkontor i Jönköping. Vår kundbas är mycket bred med Jönköping Energi, Skara Sommarland och Universeum som några exempel. Vi ingår i Axel Johnson International, en privatägd industrikoncern med över 90 företag som tillsammans sysselsätter 3000 personer i 25 länder. Vi är ett företag i ständig utveckling som erbjuder omväxlande arbetsuppgifter och spännande möten med människor.

Om tjänsten

Du är högst delaktig i och ansvarig för företagets marknadsaktiviteter och marknads- och reklammaterial som bidrar till den fortsatta företagsutvecklingen. Du kommer att få vara med och leda olika projekt och säkerställa att vår verksamhetsprofil är konsekvent. Som kommunikatör kommer du att arbeta med såväl strategiska som operativa arbetsuppgifter. Du planerar, genomför och följer upp olika kommunikations- och marknadsföringsinsatser samt producerar målgruppsanpassat innehåll för olika kanaler med god inblick i både nya och traditionella medier.

Dina arbetsuppgifter innebär bland annat:

  • Intern och extern kommunikation samt marknadsföring
  • Webb och sociala medier
  • Skapa, ta fram och förbättra marknadsmaterial
  • Planering, genomförande och uppföljning av kampanjer
  • Skapa nyhetsbrev och målgruppsanpassade utskick
  • Arbeta med och delta på kundevents och hålla kontakten med leverantörer
  • Beställning och framtagning av marknadsmaterial
  • Leda marknadsprojekt
  • Framtagning av kundcase

Erfarenhet och personliga egenskaper

För att trivas och lyckas i rollen som kommunikatör hos oss på Sverull ElektroDynamo ser vi att du har en naturlig nyfikenhet och engagemang som driver dig framåt. Du är kreativ, lyhörd och självständig och tycker om att ligga steget före och komma med nya idéer. Du har relevant högskoleutbildning inom marknadsföring eller kommunikation, antingen har du precis läst klart din utbildning eller så har du några års arbetserfarenhet inom området. Vidare har du lätt för att bygga relationer, kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har goda kunskaper i InDesign, Photoshop, Illustrator, Acrobat och Officepaketet. Erfarenhet av att skriva och hantering av digitala media är meriterande.

Vi erbjuder dig ett kreativt och utmanande arbete i ett framgångsrikt företag genom intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ambitionen att ta tillvara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontakt och ansökan

Upplysningar om tjänsten lämnas av Cecilia Nordin på telefon 0770-22 14 18. Varmt välkommen att skicka in din ansökan till cecilia.nordin@sverulled.se senast den 20 september. Observera att vi tillämpar löpande urval och kan komma att genomföra intervjuer innan sista ansökningsdag löpt ut.