Vi ser till att driften av Skandinaviens största vattenpark fungerar!
I Skara Sommarlands alla poolsystem finns 4 miljoner liter vatten. Varje år hjälper vi dem med det löpande underhållet på pumpar, fläktar och motorer till bassängerna. Ett spännande arbete som du kan läsa mer om här!
Aktuellt
Nyservicechef

Välkommen Tommy Hallgren - ny servicechef 1/3

Vi vill hälsa Tommy Hallgren varmt välkommen till oss på Sverull ElektroDynamo som ny servicechef med tillträde den 1 mars. Tommy kommer att ha det övergripande ansvaret att aktivt leda och coacha våra servicetekniker samt utveckla våra verkstäder i Halmstad, Helsingborg, Göteborg, Lidköping, Västerås och Norrköping. Tommy har i uppdrag att säkerställa att vi håller den kvalitet och effektivitet vi förväntar oss i alla våra uppdrag när det gäller utförd service, renovering, tillståndskontroll, underhåll och projekt.

Tommy är 48 år och kommer närmast från en tjänst som produktionsteknisk chef på Ericsson i Kumla. På meritlistan finns även tjänster som servicechef ESAB Laxå, projektledare Segerström Automotive Eskilstuna, platschef/servicechef Serviceproffsen Örebro.

Vi är glada över att Tommy nu kommer att bli en del Sverull ElektroDynamo och ser fram emot hans kommande arbete hos oss.