Varmt välkommen på seminarium om tillförlitlig drift den 16 november i Jönköping!
Du får möjlighet att träffa underhållsspecialister som delar med sig av sina erfarenheter kring hur man når ännu bättre dift- och kostnadseffektivitet genom rätt strategi och metod. Ta del av programmet och din inbjudan här.
Aktuellt
Ledigtjänst

Vi växer och söker en teamledande säljare till vårt kontor i Växjö

Är du en duktig säljare med ledaregenskaper? Gillar du att påverka och vill utveckla försäljning? Är du bra på att entusiasmera andra? Nu har du chansen att söka tjänsten som Teamledande säljare!

Vi växer och rustar för framtiden! Du blir en nyckelspelare i vår fortsatta tillväxt i region Syd. Din roll innebär två huvudsakliga ansvarsområden: att coacha 10 säljare för att utveckla försäljningen inom regionen och ansvara för din egen kundportfölj i Växjö med omnejd.

Din roll

Som teamledare har du ansvar för hela försäljningskedjan, från prospectering av nya kunder och besök av befintliga kunder, behovsanalys hos kund, förfrågningsunderlag, offerering, försäljning till uppföljning. Ditt ansvar är även att coacha 10 säljare, där ett förtroendefullt samarbete eftersträvas. Vi har ett team av engagerade och rutinerade säljare, som nu kommer att få en ännu bättre service internt för att uppnå sin potential på marknaden. Arbetsuppgifterna innehåller mjuka delar som motivation och att vara tillgänglig för säljarna i deras vardag. Vidare innehåller rollen planering, målsättning och initiering av nya projekt och satsningar på marknaden samt uppföljning av resultat. Din huvudsakliga portfölj består av marknadsledande produkter inom kullager, rullager, transmissioner och tätningar, men kan även i viss mån innehålla försäljning av  serviceuppdrag, som allmänmekaniska underhållsuppdrag. Säljrollen präglas av att skapa goda långsiktiga relationer med hög servicenivå i fokus. Du arbetar självständigt med eget kundansvar men även i nära samarbete med lokalkontoret.

Din bakgrund

I denna rekrytering lägger vi större vikt vid person än utbildning. Vi tror att du har god erfarenhet av B2B-försäljning, det är meriterande från en teknisk eller industriell bransch. Du drivs av försäljning och vill se resultat. Du är en relationsbyggare som etablerar trovärdighet och förtroende med din omgivning.  Du är självgående när det gäller att initiera, driva och följa upp utvecklingen av försäljning. Du brinner för att motivera andra och se dem växa!

Mer om tjänsten och hur du ansöker

Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark. Klicka här för att komma till hela arbestbeskrivningen och för att söka tjänsten.