Träffa oss på industrimässan i Halmstad den 30-31 augusti, Halmstad Arena.
Besök vår monter och ta del av den senaste industritekniken och delta i vår förmånliga tävling! Givetvis ser vi till att du och dina kollegor får entrébiljetter. Hämta din biljett här.
Om oss

Vi säkerställer din drift

Sverull ElektroDynamo är en ledande aktör inom industriservice, mekaniskt underhåll och produktförsäljning med spetskompetens inom elektromekanik, lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder hela kedjan från analys, projektering och produktleverans till montage, underhåll och reparationer. För att kunna erbjuda snabb och professionell support är vi verksamma på ett flertal orter i Sverige med lokala serviceverkstäder och lokal lagerhållning. Allt detta för att säkerställa en så effektiv och driftsäker produktion som möjligt för dig som kund. Vi ser oss som din förlängda arm - din partner för trygg drift. Vi förenar specialistkompetens med tekniska lösningar. Som helhetsleverantör gör vi det enkelt för dig som kund vid vid inköp, transport och lagerhållning. Dessutom garanterar vi din tillgång till service, support och utbildning.

Den totala kostnaden slår lägsta styckpris

En produkts prislapp kan visa det lägsta priset, men när senast tittade du på vad det kostar att använda den delen i mantimmar, underhåll och stillestånd?

Vi erbjuder verktygen för att se helheten - hur du genom rätt underhåll och produktlösning kan sänka din totala ägandekostnad vilken omfattar såväl anskaffnings- som driftkostnad. Vårt mål är att arbeta långsiktigt där vi även fokuserar på hur dina framtida utgifter påverkas av förbrukningsvaror, service och support. Det är därför vi erbjuder lösningar med konkreta resultat som minskar reparationsgraden, reducerar dina utgifter och frigör tid. Men inte bara det, vi lägger också stor tyngdpunkt på att ha ett miljö- och energitänk i allt vi gör där vi ställer höga krav både på våra samarbetspartners och oss själva i samverkan med dig som kund.

Vi ingår i Axel Johnson International

Vi ingår i Axel Johnson International, en privatägd industrikoncern som förvärvar och utvecklar företag på strategiska nischmarknader, främst tekniska komponenter och industriella processlösningar.

Gruppen är en aktiv och långsiktig ägare vars uppgift är att driva affärsutveckling och tillväxt. Det bygger och utvecklar grupper av företag med gemensamma strategiska mål, stimulerar gemensamma initiativ och kunskapsdelning. Axel Johnson International har fyra affärsgrupper: Cargo Securing Solutions, Fluid Handling Solutions, Industrial Solutions och Lifting Solutions.

Axel Johnson International har en entreprenörskultur där decentraliserat och engagerat ledarskap möjliggör snabba beslut. Gruppen har fyra fokusområden: digitalisering, service, hållbarhet och utveckling av människor.

Axel Johnson International har huvudkontor i Stockholm, Sverige. Gruppen omfattar mer än 90 företag som tillsammans sysselsätter 3000 personer i 25 länder. Årlig försäljning uppgår till 750 miljoner euro.

www.axinter.com