Träffa oss på industrimässan i Halmstad den 30-31 augusti, Halmstad Arena.
Besök vår monter och ta del av den senaste industritekniken och delta i vår förmånliga tävling! Givetvis ser vi till att du och dina kollegor får entrébiljetter. Hämta din biljett här.
Om oss

Lediga jobb

Vi är en arbetsgivare med många möjligheter och är alltid intresserade av drivna och engagerade medarbetare. Vill du hitta en ny utmaning och vidareutvecklas så är du välkommen att kontakta oss. Vi har över 125 anställda och är verksamma på 11 orter i Sverige.

Nu finns det två möjligheter att arbeta hos oss där vi söker en teknisk projektsäljare till vårt kontor i Norrköping och en säljare till vårt kontor i Malmö. I dessa två rekryteringar samarbetar vi med Badenoch & Clark.

Teknisk projektsäljare, Norrköping

I rollen som teknisk projektsäljare kommer du att få en nyckelroll för våra mer komplexa affärer. Det innebär att du utmanas av att identifiera kundbehov över det uppenbara, du analyserar tekniska problem på hög nivå och erbjuder våra kunder ett helhetsgrepp när det gäller analys, projektering och produktleverans till montage, underhåll och reparationer.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här

Säljare med teamkänsla, Malmö

I rollen som säljare kommer du att ansvara för våra nya och befintliga kunder i ditt verksamhetsområde. Du arbetar med försäljning av våra produkter och servicetjänster och ansvarar för hela säljprocessen, från att ta kontakt med nya kunder, skriva offerter och styra leverans till uppföljningar. Arbetet präglas av att skapa goda långsiktiga relationer med hög servicenivå i fokus.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här