Varmt välkommen på seminarium om tillförlitlig drift den 16 november i Jönköping!
Du får möjlighet att träffa underhållsspecialister som delar med sig av sina erfarenheter kring hur man når ännu bättre dift- och kostnadseffektivitet genom rätt strategi och metod. Ta del av programmet och din inbjudan här.
Om oss

Lediga jobb

Vi är en arbetsgivare med många möjligheter och är alltid intresserade av drivna och engagerade medarbetare. Vill du hitta en ny utmaning och vidareutvecklas så är du välkommen att kontakta oss. Vi har över 125 anställda och är verksamma på 11 orter i Sverige.

Just nu finns det möjlighet att arbeta hos oss där vi söker följande:

Kundsupport - Växjö

Tjänst med stor variation och utveckling! I rollen som kundsupport kommer din vardag att bestå av varierande arbetsuppgifter, men det primära handlar om att bistå kunderna med bästa möjliga service. Som kundsupport har du ett delat ansvar tillsammans med din kollega att på ett lyhört och engagerat sätt såväl besvara ärenden via telefon som att ta emot kunder direkt i butiken. Ärendena innefattar allt från produktförfrågningar till orderbeställningar.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här.

Teamledande säljare - Växjö

Är du en duktig säljare med ledaregenskaper? Gillar du att påverka och vill utveckla försäljning? Är du bra på att entusiasmera andra?
Nu har du chansen att söka tjänsten som Teamledande säljare! Vi växer och rustar för framtiden! Du blir en nyckelspelare i vår fortsatta tillväxt i region Syd. Din roll innebär två huvudsakliga ansvarsområden: att coacha 10 säljare för att utveckla försäljningen inom regionen och ansvara för din egen kundportfölj i Växjö med omnejd.

Läs mer om tjänsten och hur du ansöker här