Varmt välkommen på seminarium om tillförlitlig drift den 16 november i Jönköping!
Du får möjlighet att träffa underhållsspecialister som delar med sig av sina erfarenheter kring hur man når ännu bättre dift- och kostnadseffektivitet genom rätt strategi och metod. Ta del av programmet och din inbjudan här.
Service & mekaniskt underhåll

Balansering

I ett väl fungerande underhåll är balansering en viktig del. Slitage, smuts och korrosion är några vanliga orsaker till obalans vilka snabbt orsakar maskinproblem och ökar energiåtgången. För att undvika produktionsförluster och höga underhållskostnader har vi utvecklat en modern underhållsstrategi. Genom vår balanseringstjänst får du en förbättrad driftsäkerhet som ökar dina möjligheter att nå maximal kapitalavkastning. Faktorer som maskinernas storlek och leveranstid av reservdelar har också gjort det ännu viktigare att arbeta förebyggande. Våra balanseringar utförs enligt ISO 1940 samt 10816.

Balansering i verkstad och hos kund

Vi erbjuder balansering av axlar, rotorer, fläkthjul och andra roterande maskinkroppar i vår balanseringsmaskin med kapacitet upp till 5,5 ton och diameter 2,8 m. Dessutom utför vi balansering på fält med ett portabelt instrument där vi kalkylerar ett antal alternativ för kompensering av obalans och hjälper dig med genomförandet.

 

Kontakt service och underhåll


Göteborg
Tel service/reparation: 031-797 14 84          
Mail: verkstadgbg@sverulled.se   

Halmstad
Tel service/reparation: 035-202 02 57
Mail: verkstadhalmstad@sverulled.se

Lidköping
Tel service/reparation: 0510-30 10 21          
Mail: verkstadlkp@sverulled.se   

Norrköping
Tel service/reparation: 011-14 44 80
Mail: verkstadnkpg@sverulled.se

Västerås
Tel service/reparation: 021-650 60    
Mail: verkstadvas@sverulled.se