Varmt välkommen på seminarium om tillförlitlig drift den 16 november i Jönköping!
Du får möjlighet att träffa underhållsspecialister som delar med sig av sina erfarenheter kring hur man når ännu bättre dift- och kostnadseffektivitet genom rätt strategi och metod. Ta del av programmet och din inbjudan här.
Utbildningar

Utbildningar

Nå framgång genom rätt kompetensutveckling

Allt mer komplexa arbetsuppgifter och kortare projekttider skapar nya utmaningar för både chefer, tekniker och operatörer. I samverkan, med rätt kunskap som omvandlas till praktisk handling, skapas ett företag med ekonomisk framgång. Vi hjälper er att nå mätbar framgång genom rätt kompetensutveckling. Ta del av branschens best praxis och säkerställ att du är utrustad med den senaste kunskapen om produktivitet och maskintillgänglighet genom rätt utbildning. Vi erbjuder ett brett kursutbud vilket du kan ta del av i menyn till vänster.

Mer information och anmälan
Är du intresserad av någon av kurserna eller vill att vi håller en särskild kurs på plats hos er? Kontakta utbildningsansvarig Cecilia Nordin på 0770-22 14 18 eller via mail: cecilia.nordin@sverulled.se.

Välkommen att kontakta oss!

 

Kursöversikt 2017

Nedan presenteras de kurser som hålls på plats hos oss på Sverull ElektroDynamo. Fler utbildningar och datum hittar du i menyn till vänster.


Grundläggande lagermontering

Oktober
24-25/10 - Malmö - Fullbokad

November
1-2/11 - Halmstad

November
8-9/11 - Sundsvall


Modern industriell pneumatik

November
14-16/11 - Lidköping


Pneumatik i automatiserade system

Oktober
17-18/10 - Jönköping - Fullbokad