Träffa oss på industrimässan i Halmstad den 30-31 augusti, Halmstad Arena.
Besök vår monter och ta del av den senaste industritekniken och delta i vår förmånliga tävling! Givetvis ser vi till att du och dina kollegor får entrébiljetter. Hämta din biljett här.
Utbildningar

Utbildningar

Nå framgång genom rätt kompetensutveckling

Allt mer komplexa arbetsuppgifter och kortare projekttider skapar nya utmaningar för både chefer, tekniker och operatörer. I samverkan, med rätt kunskap som omvandlas till praktisk handling, skapas ett företag med ekonomisk framgång. Vi hjälper er att nå mätbar framgång genom rätt kompetensutveckling. Ta del av branschens best praxis och säkerställ att du är utrustad med den senaste kunskapen om produktivitet och maskintillgänglighet genom rätt utbildning. Vi erbjuder ett brett kursutbud vilket du kan ta del av i menyn till vänster.

Mer information och anmälan
Är du intresserad av någon av kurserna eller vill att vi håller en särskild kurs på plats hos er? Kontakta utbildningsansvarig Cecilia Nordin på 0770-22 14 18 eller via mail: cecilia.nordin@sverulled.se.

Välkommen att kontakta oss!

 

Kursöversikt 2017

Nedan presenteras de kurser som hålls på plats hos oss på Sverull ElektroDynamo. Fler utbildningar och datum hittar du i menyn till vänster.


Grundläggande lagermontering

September
19-20/9 - Halmstad

Oktober
24-25/10 - Malmö

November
7-8/11 - Sundsvall


Fördjupning i lager och monteringsteknik

Oktober
3-5/10 - Norrköping


Modern industriell pneumatik

September
25-27/9 - Karlstad

Oktober
10-12/10 - Växjö

November
14-16/11 - Lidköping


Pneumatik i automatiserade system

Oktober
17-18/10 - Jönköping